Má nákup robotického vysavače smysl?

Posted By: 24doma In: Články On: komentář: 0 Hit: 1256
Robotické vysavavače jsou na českém trhu s domácími spotřebiči stále relativně čerstvou a neobvyklou nabídkou. Říká se, že takovým asistentem je vybaveno pouze několik procent domácností v Česku. To může vyplývat z nedostatku znalostí o jejich fungování.

Díky robotům se frekvence vysávání (a čištění, v případě robotických vysavačů) podlahy výrazně sníží. Robot snadno zvládne všechny suché nečistoty ležící na podlaze. Co však není žádným tajemstvím, bude vysávat pouze tam, kde se to fyzicky hodí. Proto musí být všechny úzké prostory mezi nábytkem nebo vyššími plochami (police, skříňky, pohovky, police) čištěny ručně. Pokud již máte roboticý vysavač, nejpohodlnějším příslušenstvím bude bezdrátový vysavač, který vám umožní snadno a efektivně dosáhnout těchto míst..

Díky robotům je výrazně snížena frekvence vysávání (a mytí, v případě robotických vysavačů). Robot si snadno poradí se všemi suchými nečistotami, které leží na podlaze. Co však není žádným tajemstvím, bude vysávat pouze tam, kde se to fyzicky hodí. Proto musí být všechny úzké prostory mezi nábytkem nebo vyššími plochami (police, skříňky, pohovky, police) čištěny ručně. Pokud již máte roboticý vysavač, nejpohodlnějším příslušenstvím bude bezdrátový vysavač, který vám umožní snadno a efektivně dosáhnout těchto míst..

Prvními produkty značky PURON jsou proto: robotický vysavač PR10 a bezdrátový vysavač PU20, které jsou dokonalým duem pro boj s prachem. Je to kompletní sada, která vám stačí k udržení čistoty a svěžesti v bytě.

PURON PR10 robotický vysavač

Robot PR10 má funkci vysávání a vytírání , takže vysává a čistí všechny podlahy ve vašem bytě. Má také velmi přesnou laserovou navigaci a mobilní aplikaci, ve které můžete v reálném čase sledovat práci robota na mapě, kterou vytvořil. Díky tomu je velmi snadné vysavači označit prostory, které mají být čištěny a kterým by se měl vyhnout, a také umístit virtuální stěny, které PR10 nepřekročí. Jazyková bariéra není u tohoto robota problémem, protože mluví česky sdělením konce práce nebo slabé baterie. Třešničkou na dortu je UV lampa instalovaná pod robotem , která eliminuje mikroorganismy, které se na podlaze vyskytují. Pokud se chcete dozvědět více podrobností o jeho funkcích a jejich výhodách, přečtěte si naše recenzi od nezávislých testeru.

PURON PU20 tyčový vysavač

Na druhou stranu PURON PU20 vám umožní dosáhnout těžko dostupných míst . Jeho základní struktura váží pouze 1,5 kg , takže se můžete snadno zbavit prachu z nejobtížnějších koutů vašeho bytu, povysávát auto a vyčistit rohy pavučin. Sada obsahuje všechny potřebné trysky pro vysávání jakéhokoli povrchu, který lze najít doma nebo v autě. Kromě toho jej můžete připevnit na nástěnný háček (je také součástí balení) a mít ho vždy po ruce, když při vaření vysype cukr nebo když se po návratu z pláže nanese písek.

PURON je neustále se rozrůstající rodina domácích čisticích prostředků , ale v tomto okamžiku je lze označit za základní pro každý moderní domov. Zjistěte více o specifikacích zařízení PURON zde. Lajkněte nás take na sociálních médich (Facebook) a budete informováni o novinkách a promo akcích značky!

Komentáře

Zostaw komentarz

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December