4 důvody, proč je Henry Petcare nejlepším vysavačem pro majitele domácích mazlíčků

Posted By: 24doma In: Články On: komentář: 0 Hit: 1322
Numatické vysavače pro domácí použití přicházejí v různých variantách, od nejzákladnějších a nejoblíbenějších Henry (HVR200), až po extrakčního multifunkčního George’a (GVE370).Každý model reaguje na různé individuální potřeby čištění. S novým se to nijak neliší Henrym Petcare (HPC200), který nahradil Harry’ego (HHR200). Tento zástupce rodiny vysavačů Numatic, jak název napovídá, je věnován majitelům domácích mazlíčků. Proč je tak dokonalý pro úklid chlupatých členů domácnosti? Z několika jednoduchých důvodů:


Numatic Henry Petcare HPC200 - AiroBrush

1.Turbo kartáče AiroBrush vysávají každý chlup domácího mazlíčka

Mezi příslušenstvím pro HPC200 najdete dvě varianty trysek AiroBrush: verzi 270 mm a 140 mm. První z nich je standardní hubice, kterou doporučujeme pro vysávání koberců a koberců. Užší bude ideální pro čištění kočičích / psích doupat, ale také nenahraditelný při vysávání schodů, nábytku, čalounění automobilů nebo jiných povrchů materiálu v domě. AiroBrush bez námahy vysává všechny délky vlasů, prach a jiné nečistoty pomocí jednoduchého třístupňového procesu uvnitř trysky:

1. Nečistoty a vlasy jsou kartáčovány z povrchu, který má být vysáván, pomocí turbo kartáče poháněného vzduchem nasávaným vysavačem
2. Správně zakřivené lamely za kartáčem „nasávají“ nečistoty nashromážděné turbo kartáčem a zabraňují jejich rozlití
3. Shromážděné nečistoty jsou nasávány silou 22 555 Pascal do nádrže zařízení


AiroBrush - proces

2. Filtr MicroFresh zastaví nepříjemné pachy

Všichni víme, že bez ohledu na to, jak roztomilí mohou být naši chlupatí společníci, prostě mají špatný zápach. Po dlouhé procházce na podzim nikdo nemá rád vůni mokrých vlasů, která se nachází na podlaze. Rozlitá karma? Může mít také intenzivní vůni. Na rozdíl od standardního filtru Tritex, který je z výroby instalován na všechny vysavače Numatic, má filtr MicroFresh v HPC200 další vrstvu aktivního uhlí. Výsledkem je, že uvnitř vysavače zůstávají nepříjemné pachy a váš domov zůstane svěží. Použitý uhlík si zachovává své vlastnosti po velmi dlouhou dobu.


3. Do největšího nepořádku se vejde obrovská nádrž

Bez ohledu na množství usazeného prachu nebo ztracených vlasů je třeba sáčky v HPC200 měnit pouze jednou za několik měsíců. Na jedné straně je to díky výše popsanému filtru MicroFresh, který zastaví všechny nepříjemné pachy, a na druhé straně - velmi velké kapacitě samotného vysavače. Henry Petcare pojme až 9 litrů nečistot v praktických třívrstvých sáčcích HepaFlo se silikonovým uzávěrem.


AiroBrush - proces

4. Dlouhý kabel = větší mobilita

S extra dlouhým 10metrovým kabelem HPC200 se dostanete do nejvzdálenějších koutů vašeho domova (obzvláště se jim líbí kočky) a po cestě s chlupatým dítětem můžete své auto dokonce pohodlně povysávat. Vysavač je navíc vybaven navíjecí rukojetí, která prodlužuje jeho životnost tím, že zabraňuje jeho zkroucení.

HPC200 je speciální vysavač na vlasy pro domácí mazlíčky. Takže pokud máte doma domácí mazlíčky, Henry Petcare bude pro vás dokonalým pomocníkem při každodenním čištění. Máte nějaké dotazy? Kontaktujte nás na horké lince 730 666 688 nebo napište na info@24doma.cz.

Komentáře

Zostaw komentarz

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December